Представљање факултета

"Дани отворених врата" на Машинском факултету у Нишу

Поштовани ученици,
обавештавам вас да се у четвртак 2. новембра на Машинском факултету у Нишу одржава манифестација “Дан отворених врата”.
Манифестација ће се одржати у холу Машинског факултета у четвртак 2. новембра од 10:00 до 14:00 сати.
Манифестација је пре свега осмишљена да будуће студенте упозна са акредитованим студисјким програмима Машинског инжењерства и Инжењерског менаџмента.
Биће то и прилика да се будући студенти упознају са радом у лабораторијама факултета као и пројектима на којима су ангажовани наставници, сарадници и студенти Машинског факултета – кроз популарна предавања.
Такође, манифестацију ће подржати и водеће компаније из окружења који ће презентовати своје потребе за кадровима које школује Машински факултет.
Позивамо вас да посетите Машински факултет и упознате се са студијама на овом факултету, изазовима и потребама за кадром машинске струке.

Универзитет Лобачевски

Универзитет Лобачевски из Нижњег Новгорода, партнер Гимназије “Светозар Марковић”, један је од универзитета који омогућује бесплатно студирање и стипендирање за ученике из Србије у оквиру програма који подржава и финансира Влада Руске Федерације.

 

Презентацију програма Универзитета Лобачевски можете погледати овде.

 

Заинтересовани ученици за детаљније информације могу да се обрате и на српском језику Српском центру Универзитета Лобачевски на мејл serbcenter@unn.ru.

Факултет уметности у Нишу

У сусрет новој академској 2021/2022.години, Факултет уметности у Нишу организује припремну наставу за ђаке завршних разреда средњих стручних (уметничких) школа, гимназија као и свих осталих средњих школа које имају заинтересоване ученике за полагање пријемног испита за проверу склоности и способности на нашем факултету.

 

Детаљније информације можете видети овде.

Филолошки факултет у Београду

ВИРТУЕЛНИ ДАН ОТВОРЕНИХ ВРАТА ФИЛОЛОШКОГ ФАКУЛТЕТА У БЕОГРАДУ

Недеља, 21. март 2021, од 13.00 до 18.00

Учешће бесплатно, претходна пријава није потребна, број места неограничен.

Приступање је преко Зум линкова који ће бити активни за сваку студијску групу.

Упознајте део богате понуде Филолошког факултета у Београду и разговарајте са његовим професорима о условима за упис, пријемном испиту, студијама, могућностима за запошљавање и о свему осталом што вас занима.

Детаљније информације можете видети овде.

Filoloski beograd